Inkoop

Inkoop

Zoekt u een kundig en betrouwbaar adres om uw platen collectie of muziek verzameling aan te verkopen, op deze website vindt u wat Selected Sounds voor u kan doen. Bent u in het bezit van een interessante collectie en stelt u belang in een persoonlijke en betrouwbare aanpak, dan worden wij graag door u benaderd. Selected Sounds is uitstekend thuis in de manier waarop muziek vandaag de dag wordt verzameld. Ook hebben wij uitgebreide ervaring met overname van collecties.
Ons streven is uw maximale prijs voor uw verzameling.

Bent u of was u samen met een fanatiek verzamelaar van vinyl platen (zowel 45 toeren singles als LP's/ elpees, in uitzonderlijke gevallen ook 78-toeren platen), CD's en muziekliteratuur en hebt u besloten om afstand te doen van de collectie? Als u vindt dat uw verzameling dient terecht te komen bij de juiste liefhebbers, neem dan beslist contact op met Selected Sounds. U heeft dan van doen met een partij met een groot muziekhart.

Selected Sounds is reeds lange tijd thuis in de platenwereld. Als verzamelaar, inkoper, taxateur, veilingmeester en verkoper hebben wij ruim zicht gekregen op de ontwikkelingen binnen de markt voor (tastbare) geluidsdragers gedurende dertig jaar tijd. In Nederland, maar ook daarbuiten.

Vanuit die achtergrond kunnen wij collecties op de juiste waarde schatten en kunnen wij een zeer helder onderscheid maken tussen de technische en gevoelsmatige waarde van een verzameling, uit ervaring weten we dat dit eigenaren soms echt verder helpt bij het platen verkopen.

Selected Sounds is zich bewust van de manier waarop muziek vandaag de dag wordt verzameld. Wij hebben door onze online shop en internationale beurzen vele klanten in binnen- en buitenland. Daarom zijn wij continu op zoek naar die muziekcollecties waar u als verzamelaar en wij middels overname trots op kunnen zijn. We hebben ervaring met collecties variërend van 250 tot wel meer dan 25.000 items. Geen verzameling is ons derhalve te groot. In geval van zeer bijzondere stukken of collecties maken we ook wel unieke verkoopafspraken, Selected Sounds behoort daarmee tot een voorloper in de markt en dit zijn we eigenlijk al jaren.

Wij hebben een grote kennis van en stellen belang in een ongekend aantal artiesten en muziekstijlen. We hebben ons in de afgelopen jaren verdiept in vele interessante en uiteenlopende genres variërend van allerlei soorten popmuziek tot bop-jazz en van klassiek tot alternatieve punk, hardrock, maar ook bijvoorbeeld Italiaanse progressieve muziek of library music.

Wij interesseren ons behoudens de popmuziek van de afgelopen vijftig jaar daarmee ook voor underground muziekstijlen als surf, psych, blues, funk, be-bop jazz, new wave, metal, hardrock, Dutch pop, salsa, tropical, soul, funk en meer, meer, meer.

Wij kopen gericht in en zijn duidelijk en eerlijk over de kwaliteit en de meerwaarde van uw collectie voor ons, en de vele liefhebbers van ons internationale netwerk.

Hoe gaan wij te werk? Graag horen wij in eerste instantie van u wat meer over de platen uit uw verzameling. Denkt u daarbij aan artiesten en muziekstromingen, maar ook horen wij graag uw ideeën over de collectie , bijvoorbeeld in welke tijd u bent gestart met verzamelen of hoe de platen in uw bezit kwamen en wat u kunt zeggen over de opbouw en kwaliteit van uw collectie.

Wij hebben een duidelijk idee van hoe een voor ons interessante platenverzameling eruit moet zien, hanteren hiervoor een heldere standaard en delen onze visie over de werkelijke waarde van een collectie graag met u.

Bij wederzijdse interesse maken we graag een afspraak met u voor een bezichtiging. Ook bent u natuurlijk welkom om met platen langs te komen bij ons. U weet dan nog beter dat u met een professioneel en uiterst betrouwbaar bedrijf van doen heeft! Omdat wij zijn verhuisd van het midden van de stad naar iets daarbuiten, kan u altijd bij Selected Sounds parkeren. Gratis zelfs.

Indien u met (platen uit) uw collectie naar ons komt, is taxatie van uw verzameling altijd kosteloos. Sommige verzamelingen laten zich beter beoordelen bij u thuis. In dat geval komen wij naar u toe.

Wij zijn gevestigd in een ruime bedrijfsruimte (300 m2) waar wij van alle gemakken zijn voorzien. Als u eens een kijkje wil nemen, is dat voor ons geen enkel bezwaar. Wie weet waar de kennismaking toe kan leiden!

Heeft u interesse om uw collectie door ons over te laten nemen, neemt u dan s.v.p. hier contact met ons op.

Vraag een folder aan

Wil u ons presenteren aan iemand die u kent, vraag dan hier een folder aan. Wij sturen hem of haar dan binnen korte tijd een pdf document toe!

Bel mij terug

Heeft u liever dat wij u terugbellen? Vul hieronder uw nummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wist je dat?!

Selected Sounds ooit een single verkocht voor $1.483,00

De duurste LP die wij verkochten meer dan 700,00 euro opbracht

Selected Sounds vaak taxeert voor erfgenamen

Over

© 2004-2017 Selected Sounds 'More Vinyl' en 'Wat Is Je Plaat Waard?' zijn merken van Selected Sounds.Voorwaarden & privacy policy

MRFD

Volg Ons

Selected Sounds

info@selectedsounds.nl
+31 6 289 662 82

Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
Nederland