Lp platen waarde

Lp platen waarde

Jouw lp’s verkopen via Selected Sounds

Denk je erover jouw lp’s te verkopen, maar wil je de garantie dat jouw collectie zo goed mogelijk terechtkomt? Heb je hart voor muziek en wil je zeker weten dat jouw platen niet verloren gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Selected Sounds koopt ieder jaar minstens 100.000 platen op en probeert de beste deal te sluiten voor de verkopende partij. Selected Sounds is niet zomaar een opkoper van muziek, maar bovenal een liefhebber. We weten wat de waarde van een goede muziekcollectie is, hebben een uitgebreid netwerk en verkopen jouw lp’s met liefde.

Neem contact op

Een collectie lp’s verkopen

Wij kopen normaal gesproken een collectie lp’s voor een vaste prijs op basis van de lp plaat waarde. Wij zijn niet simpelweg de andere partij, een afnemer of een winstmakend bedrijf. Selected Sounds bestaat en leeft voor muziek en probeert de beste prijs voor jou in de wacht te slepen. Als je een mooie collectie internationale of nationale lp’s hebt, zouden we het ontzettend fijn vinden als je contact met ons opneemt. We zijn full-time opkoper en verkoper van muziek en barsten dus van de ervaring.

Lp’s verkopen op commissiebasis

Sommige mensen vinden het een prettiger idee achteraf betaald te worden, nadat de verkoop al heeft plaatsgevonden. Lp’s zijn natuurlijk een persoonlijk product en alhoewel wij een goed idee hebben van de commerciële plaatwaarde, is de emotionele waarde voor iedereen anders. Opkopen op commissiebasis is een goed idee als je een grote collectie lp’s hebt, die je via ons wilt verkopen. Wij hebben een uitgebreid netwerk en lage overheadkosten, waardoor we het volste vertrouwen hebben dat we een gunstige prijs voor jouw platen kunnen bemachtigen. Als de waarde van je lp’s erg verschilt, kan verkopen op commissiebasis ook een uitkomst zijn.

Neem contact op

Twijfel je over het verkopen van lp’s via Selected Sounds?

Mocht je twijfelen of jij en Selected Sounds een goede match zijn voor het verkopen van jouw geliefde verzameling lp’s of vinyl platen, dan zouden we het heel leuk vinden als je contact met ons opneemt. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we je van dienst kunnen zijn, maar dat positieve gevoel moet natuurlijk wederzijds zijn. Aarzel niet en neem telefonisch contact op of e-mail naar Selected Sounds. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en denken echt met je mee. We zijn trots op onze persoonlijke werkwijze en zitten niet alleen in deze business met een winstoogmerk, maar vooral uit liefde voor muziek en verzamelen.

Neem contact op

Neem contact met mij op

Wil u een platen verzameling aanbieden? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan binnenkort contact met u op.