Liefste BFF's stylen ons kantoor !

Liefste BFF's stylen ons kantoor !

Liefste BFF's stylen ons kantoor !

Gepost op
Door Raymond Kok

Deze zomer zijn we aan de slag gegaan met ons kantoor en daarbij kreeg ik geweldige hulp van mijn jarenlange super-buddies Roel en Liesbeth.

Toch was het in alle opzichten erg spannend want zo vaak ga je niet met elkaar op klus avontuur en dit was ook nog een A tot en met Z-je !

Maar eerst even voor het beeld. Enkele jaren geleden heeft Selected Sounds een flink stuk aan laten zetten met het idee kantoor te kunnen houden en klanten uit te kunnen nodigen. Dit is bouwkundig tip-top gegaan alleen kwam toen het inrichten en daar liep ik op stuk in de praktijk, bleef hangen bij goede bedoelingen maar écht doorzetten was er niet bij.

Onze vriendin Liesbeth, vrouw van mijn beste mattie Roel heeft super veel gevoel voor huis & tuin design en toen ik haar met enige aarzeling vroeg of ze ons wilde helpen was dat meteen een dikke "JA".

Super natuurlijk, nu kon ik eindelijk handen en voeten (laten) geven aan mijn ideeën!!

Die lagen in Zuid-Amerikaans design uit het midden van de jaren zestig en aan de hand van 'Moodboard' en materialen suggesties kwam er een geweldig plan uit de hoed van Liesbeth!

Centraal stond de muurschildering ('mural') die ze eerst helemaal op schaal heeft uitgewerkt en in het echt nog veel mooier is uitgepakt dan op papier.

Mijn beste maat Roel is haar man en dat hij zowel links als rechts superhandig is wisten we al maar heeft 'ie ons ook maar weer eens laten zien.

Uiteindelijk hebben we drie dagen lopen 'knallen' om alles gedaan te krijgen en zijn wij echt super blij met het resultaat en vinden het heerlijk om in deze ruimte te werken en ook hebben we inmiddels al de nodige klanten in de nieuwe ruimte mogen ontvangen!!

Zelf plannen om langs te komen? Bel ons of neem eenvoudig contact op via onze contact.

DEEL
Pinterest
WhatsApp