VERKOOP & TAXATIE VAN HOOGWAARDIG VINYL

SELECTED SOUNDS. NET ZO GEPASSIONEERD ALS UZELF

Inkoop

Zoekt u een kundig en betrouwbaar adres voor het inkopen van uw muziek verzameling (LP's / singles / CD's). Op deze website vindt u wat Selected Sounds kan doen.


Lees verder

Verkoop

Selected Sounds biedt vinyl aan op platenbeurzen en via online LP en singles veilingen. Onze betrouwbaarheid middels feedback van onze klanten is zeer hoog.


Lees verder

Taxatie

Zoekt u een partij die in staat is om de waarde van uw platen collectie te taxeren voor verzekering of verkoop. Selected Sounds geeft erkende taxatierapporten af.


Lees verder

DJ / Oor

Bent u op zoek naar de juiste muziek voor een feestje? Zoekt u een oor om samen met u nog eens door uw platencollectie te luisteren? Wij maken een feestje van vinyl.


Lees verder

NIEUW OP DISCOGS

1st Offence - Throw Da Madness (12

1st Offence - Throw Da Madness (12")

€ 8,50

A Cor Do Som - A Cor Do Som (LP, Album)

A Cor Do Som - A Cor Do Som (LP, Album)

€ 9,00

The A.T's - Come 'Ere (7

The A.T's - Come 'Ere (7", Single)

€ 8,00

ABBA - Dancing Queen/Lay All Your Love On Me (7

ABBA - Dancing Queen/Lay All Your Love On Me (7", Single)

€ 8,99

ABBA - Mamma Mia (7

ABBA - Mamma Mia (7", Single)

€ 7,00

ABBA - Voulez Vous/Summer Night City (7

ABBA - Voulez Vous/Summer Night City (7", Single, RM)

€ 9,99

ABC - The Look Of Love (12

ABC - The Look Of Love (12", Single)

€ 6,00

Accuser - Double Talk (CD, Album)

Accuser - Double Talk (CD, Album)

€ 15,00

Accuser - Repent (CD, Album)

Accuser - Repent (CD, Album)

€ 12,00

Afghan Whigs* - Conjure Me (7

Afghan Whigs* - Conjure Me (7", Single, Red)

€ 8,50

Over Selected Sounds

Selected Sounds bestaat officieel sinds 2004, maar onze affiniteit met vinyl platen gaat veel verder terug. Wij streven ernaar om door professionaliteit, enthousiasme en inzet de beste te zijn in wat we doen.

Voor u betekent dit:

  • Specialisten in vele genres vinyl, van pop en rock tot jazz en klassiek
  • Die diep en breed kennis hebben van singles, elpees, CD's, DVD's, muziekliteratuur en merchandise
  • Betrouwbare speler met jarenlange ervaring en vele positieve referenties
  • Grote internationale klantenkring waar platen in goede handen zijn
  • Transparantie over waarde en mogelijkheden, verwacht van ons geen opkopers-taal!
  • Die zeer goed thuis zijn in items van zeer hoge conditie en met een hoge mate van zeldzaamheid

Bent u op zoek naar een bepaalde plaat of overweegt u om uw platencollectie te verkopen? Bent u of was u samen met een fanatiek verzamelaar en hebt u besloten om afstand te doen van de collectie? Als u houdt van prettig en professioneel en vindt dat uw platen dienen terecht te komen bij de juiste liefhebbers, neem dan beslist contact op met Selected Sounds. Wij hebben namelijk onze eigen stijl en die is betrokken, beheerst en met het juiste gevoel. U heeft bovendien van doen met een partij met een groot muziekhart.

Selected Sounds is reeds lange tijd thuis in de vinyl platenwereld. Niet minder dan in de rol van verzamelaar, inkoper, taxateur, veilingmeester en verkoper hebben wij ruim zicht gekregen op de markt voor vinyl platen in de afgelopen ruim 25 jaar. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Vanuit die achtergrond kunnen wij vinyl op de juiste waarde schatten en kunnen wij een zeer helder onderscheid maken tussen de technische en gevoelsmatige waarde van een collectie, uit ervaring weten we dat dit eigenaren soms echt verder helpt.

Selected Sounds is zich bewust van de manier waarop vinyl vandaag de dag wordt verzameld. Wij hebben door onze online shop en internationale beurzen en eigen beursdagen vele klanten in binnen- en buitenland. Daarom zijn wij continu op zoek naar die muziekcollecties waar u als verzamelaar en wij middels overname trots op kunnen zijn. We hebben ervaring met collecties variërend van 250 tot 25.000 items. Geen verzameling is ons derhalve te groot. In geval van zeer bijzondere stukken of collecties gaan wij verder dan anderen kunnen of willen gaan, Selected Sounds geldt daarmee al jaren als kundige en betrouwbare partij in een markt die helaas niet altijd de beste naam heeft.

Wij hebben een grote kennis van een ongekend aantal stijlen en artiesten en stellen belang in een groot aantal muziekstijlen. We hebben ons in de afgelopen jaren verdiept in vele interessante en vaak ook uiteenlopende stijlen, variërend van bop-jazz en klassiek tot alternatieve punk, hardrock, pop jaren zestig, maar ook bijvoorbeeld Italiaanse prog of library music. Wij interesseren ons behoudens de popmuziek van de afgelopen vijftig jaar ook in underground muziekstijlen als surf, psych, blues, funk, be-bop jazz, new wave, metal, hardrock, Dutch pop, salsa, tropical, soul, funk en meer.

Wij kopen gericht in en zijn duidelijk en eerlijk over de kwaliteit en de meerwaarde van uw collectie voor ons, maar ook voor de vele liefhebbers in ons netwerk. Omdat wij bijvoorbeeld geen klanten hebben voor Duitstalige muziek, accordeon/instrumentals, caranavalsplaten, verzamel albums, James Last en aanverwanten nemen wij deze collecties niet over. Wij kopen hoofdzakelijk vinyl in, maar hebben een netwerk van liefhebbers in zeer brede zin, waardoor wij ook enthousiast kunnen zijn over CD- en DVD-collecties. Daarnaast zijn wij zeer geïnteresseerd in boeken en pop memorabilia.

Hoe gaan wij te werk? Graag horen wij in eerste instantie van u wat meer over de platen uit uw verzameling. Denkt u daarbij aan artiesten en muziekstromingen, maar ook horen wij graag uw ideeën over de collectie , bijvoorbeeld wanneer u bent gestart met verzamelen of hoe de platen in uw bezen wat u kunt zeggen over de opbouw en kwaliteit van uw collectie. Wij hebben een duidelijk omlijnd idee van hoe een voor ons interessante platenverzameling eruit moet zien, hanteren hiervoor een heldere standaard en delen onze visie over de werkelijke waarde van een collectie graag met u.

Bij wederzijdse interesse maken we graag een afspraak met u voor een bezichtiging. Ook bent u natuurlijk welkom om met platen langs te komen bij ons. U weet dan nog beter dat u met een professioneel en uiterst betrouwbaar bedrijf van doen heeft! Omdat wij zijn verhuisd van het midden van de stad naar iets daarbuiten, kan u altijd (gratis) bij de zaak parkeren.

Indien u met (platen uit) uw collectie naar ons komt, is taxatie van uw verzameling altijd kosteloos. Sommige verzamelingen laten zich beter beoordelen bij u thuis. In dat geval komen wij naar u toe. Wij zijn gevestigd in een ruime bedrijfsruimte waar wij van alle gemakken zijn voorzien. Als u eens een kijkje wil nemen, is dat voor ons geen enkel bezwaar. Wie weet waar de kennismaking toe kan leiden!

U kan met ons contact opnemen via deze website of rechtstreeks per mail via info@selectedsounds.nl of telefonisch via M. 06-28966282.

Ons leven is een feestje met heel veel mooie muziek. We hopen van u te mogen horen.


Lees verder

INSTAGRAM


Wist je dat?!

Onze gemiddelde feedback score 99,9% bedraagt

Selected Sounds door meer dan 10.000 kopers uitstekend is beoordeeld

Onze grootste opdracht een aankoop van 25.000 singles en LP’s betrof

Over

© 2004-2019 Selected Sounds 'More Vinyl' en 'Wat Is Je Plaat Waard?' zijn merken van Selected Sounds.Voorwaarden & privacy policy

MRFD

Volg Ons

Selected Sounds

info@selectedsounds.nl
+31 6 289 662 82

Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
Nederland