Wij zoeken

Wij zoeken

Langs deze weg geven we u graag een beeld van de platen die wij zoeken en waar ons hart vol van is. Natuurlijk kan deze lijst nooit compleet zijn. Als we alleen maar denken aan de tientallen platenlabels die wij geweldig vinden (Ralph records, Vertigo, Blue Note, Factory Records, Elektra, 4AD, Rough Trade, Impulse!), de prachtboeken die in afgelopen jaren verschenen vol vinyl-juweeltjes die hongerig maken naar nog meer platen of de vele muzikale vondsten die we via onze klanten mochten leren kennen... . Het internet zou te klein zijn, laat staan deze website!

Daarom hier een random 'pick' uit wat we in de afgelopen jaren overnamen, meestal leuk, soms bijzonder maar altijd met een mooie herinnering aan de vorige eigenaren.

Het geeft u een beetje gevoel van wat bij ons past en dan zijn we dus nog vergeten af te beelden de originele albums van Nick Drake, het laaggenummerde Beatles 'White Album' (in Mono), The Who's 'Sell Out' met de poster, de viool-albums van Leonid Kogan en Johanna Martzy en al die vele andere items die hier evengoed hadden kunnen staan.


Wist je dat?!