Inkoop

Inkoop

Zoekt u een kundig en betrouwbaar adres om uw muziek collectie of platenverzameling over te nemen, op deze website vindt u wat Selected Sounds voor u kan betekenen. Selected Sounds weet hoe er wordt verzameld en welke prijzen omgaan in platen. Wij zijn zeer ervaren in de overname van ieder soort collectie. Klein of groot, alledaags of complex.

Wij geven een maximale prijs voor uw verzameling en zijn zoeken LP's, CD's, 45 toeren singles, CD's, DVD's, merchandise (concert tickets, posters, shirts) en literatuur. Stelt u belang in een persoonlijke en betrouwbare aanpak, neem dan zeker contact met ons op. U heeft dan van doen met professionals met een groot muziekhart.

Selected Sounds volgt de platenwereld intensief sinds de jaren tachtig. In de hoedanigheid van verzamelaar, inkoper, taxateur, veilingmeester én verkoper hebben wij een zeer compleet zicht op de ontwikkelingen in de markt van geluidsdragers. Bovendien specialiseren wij in muziek (only), omdat we alleen dan de allerbeste kunnen zijn. In Nederland, maar ook daarbuiten. Vanuit die achtergrond kunnen wij collecties volledig op waarde inschatten en zijn wij in staat om zeer helder onderscheid maken tussen de technische en gevoelsmatige waarde van een verzameling. Uit ervaring weten we dat dit eigenaren vaak verder helpt bij het verkopen van hun collectie.

Wij hebben klanten in binnen- en buitenland en maken gebruik van zowel beurzen als online verkooppunten. Daarom zijn wij continu op zoek naar muziekcollecties die passen bij de vraag van de markt. We hebben ervaring met kleine en grote collecties. Veel meer dan andere opkopers bezien we per individuele verzameling de mogelijkheden. Selected Sounds hecht naast kunde ook aan flexibiliteit. Immers, elke aankoop is uniek en zo ervaren wij dat ook.

We hebben ons buiten popmuziek in de afgelopen jaren kennisgenomen van alle genres uiteenlopend van bop-jazz tot punk, hardrock, New-Wave, progressive rock, library, surf, psych, blues, funk, be-bop jazz, new wave, metal, hardrock, Nederbiet, salsa, tropical, soul, funk en klassiek. Wie ons benadert kan een duidelijk en eerlijk antwoord verwachten over de kwaliteit en de mogelijkheden van een verzameling. Wij hebben een duidelijk idee van hoe een interessante platenverzameling er uitziet, hanteren hiervoor een heldere standaard en delen onze visie over de waarde en verkoopkansen van een collectie graag met u.

We maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging. Ook bent u altijd welkom om langs te komen bij ons. U weet dan nog beter dat u met een professioneel en uiterst betrouwbaar bedrijf van doen heeft. U kan hier eenvoudig -en kostenloos- parkeren.

Heeft u een collectie in de aanbieding, neemt u dan s.v.p. hier contact met ons op.

Neem contact met mij op

Wil u een platen verzameling aanbieden? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan binnenkort contact met u op.

Bel mij terug

Heeft u liever dat wij u terugbellen? Dat kan ook.


Wist je dat?!

Selected Sounds ooit een single verkocht voor $1.483,00

De duurste LP die wij verkochten meer dan 900,00 euro opbracht

Selected Sounds vaak taxeert voor erfgenamen

Over

© 2004-2018 Selected Sounds 'More Vinyl' en 'Wat Is Je Plaat Waard?' zijn merken van Selected Sounds.Voorwaarden & privacy policy

MRFD

Volg Ons

Selected Sounds

info@selectedsounds.nl
+31 6 289 662 82

Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
Nederland