Overname

Overname

ZOEKT U EEN BEKWAAM ADRES VOOR DE AANKOOP VAN UW COLLECTIE? MAIL OF BEL ONS : T 06-28966282

TIP: Mail ons uw vraag of muziekbestand en u ontvangt binnen 24 uur onze reactie (info@selectedsounds.nl)

Zoekt u een kundig en betrouwbaar adres om uw muziekverzameling over te nemen, op deze website vindt u wat Selected Sounds voor u kan betekenen. Selected Sounds weet hoe er wordt verzameld en wat de waarde is van een collectie. Wij zijn zeer ervaren in de overname van ieder soort verzameling. Klein of groot, mainstream of alternatief. Bovendien zijn wij al vele jaren een door grote verzekeraars erkend taxateur van platen.

Selected Sounds verzorgde in 2014 de verkoop van de (gouden) platen en muziek awards van Hans Breukhoven (Free Record Shop). Dat was nog maar één van onze unieke verzamelingen. We mochten inmiddels vele bijzondere collecties overnemen, variërend van particuliere verzamelaars en muzikanten, jazzclubs en (platen)firma directeuren tot soms complete inboedels van lokale radio stations of voormalig platenwinkels! Daarnaast brengen wij al jarenlang taxatierapporten uit voor verzekeraars in ons land. Bent u vandaag van plan om uw collectie te verkopen? Nodig ons dan uit voor een gesprek. Wij zullen starten met een deskundig oordeel over de te verwachten verkoopkansen en waarde van uw verzameling.

Selected Sounds:

  • is specialist in vele genres vinyl, van Rock en Pop tot Jazz en Klassiek maar ook totaalcollecties Rolling Stones, Beatles, sixties singles of LP- collecties en jazz & blues verzamelingen
  • heeft diep en breed kennis van singles, elpees, CD's, DVD's, muziekliteratuur en merchandise
  • is een professioneel bedrijf dat vele taxaties voor bekende verzekeraars verzorgt
  • Kent vele positieve online referenties
  • kan zich beroepen op een grote Internationale Klantenkring die platen op de juiste waarde weet te schatten
  • is transparant over de waarde en mogelijkheden van iedere collectie
  • heeft een open en betrokken stijl

Wij geven een maximale prijs voor uw verzameling en zijn geïnteresseerd in onder andere LP's, CD's, 45 toeren singles, CD's, DVD's, muziek literatuur en merchandise (concert tickets, posters, shirts, press foto's) en high-end muziekapparatuur. Stelt u belang in een persoonlijke en betrouwbare aanpak, neem dan zeker contact met ons op. U heeft dan van doen met professionals met een groot muziekhart.

Selected Sounds volgt de platenwereld intensief sinds de jaren tachtig. In de hoedanigheid van verzamelaar, inkoper, taxateur, veilingmeester én verkoper hebben wij een zeer compleet zicht op de ontwikkelingen in de markt van geluidsdragers. Bovendien specialiseren wij in muziek en muziek alléén, omdat alleen dan wij de allerbeste kunnen zijn. In Nederland, maar ook daarbuiten. Vanuit die achtergrond kunnen wij collecties volledig op waarde inschatten en zijn wij in staat om zeer helder onderscheid maken tussen de technische en gevoelsmatige waarde van een verzameling. Uit ervaring weten we dat dit eigenaren vaak verder helpt bij het verkopen van hun collectie.

Wij hebben klanten in binnen- en buitenland en maken gebruik van zowel beurzen als online verkooppunten. Daarom zijn wij continu op zoek naar muziekcollecties die passen bij de vraag van de markt. We hebben ervaring met kleine en grote collecties. Veel meer dan andere opkopers - een lelijk woord als er slecht met uw belangen wordt omgegaan- bezien we per individuele verzameling de mogelijkheden. Selected Sounds hecht naast kunde ook aan flexibiliteit. Immers, elke aankoop is uniek en zo ervaren wij dat ook. Wanneer het past en eigenlijk vooral in geval van uiterst unieke items, werken wij soms op basis van de door ons behaalde verkoopresultaten. Wij doen dit professioneel en voor u transparant en altijd op die podia waar naar onze ervaring de beste resultaten mogen worden verwacht. Vandaar dat wij ook zeggen: "Platen verkopen op eBay, Discogs of Catawiki? Laat het een expert als Selected Sounds doen!" Het bespaart u zeeën van tijd en omdat wij getraind zijn in het beste resultaat zal de opbrengst altijd hoog zijn. Echter, de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat 99 procent van onze aankopen gewoon direct door ons betaald wordt.

We hebben buiten popmuziek in de afgelopen jaren kennisgenomen van alle genres uiteenlopend van bop-jazz tot punk, hardrock, New-Wave, progressive rock, library, surf, psych, blues, funk, be-bop jazz, new wave, metal, hardrock, sixties garage pop en Nederbiet, salsa, tropical, soul, funk en klassiek. Wie ons benadert kan een duidelijk en eerlijk antwoord verwachten over de kwaliteit en de mogelijkheden van een verzameling. Wij hebben een duidelijk idee van hoe een interessante platenverzameling er uitziet, hanteren hiervoor een heldere standaard en delen onze visie over de waarde en verkoopkansen van een collectie graag met u.

We maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging. Ook bent u altijd welkom om langs te komen bij ons. U weet dan nog beter dat u met een professioneel en uiterst betrouwbaar bedrijf van doen heeft. U kan hier eenvoudig -en kostenloos- parkeren.

Heeft u een collectie die u ons zou willen aanbieden, neemt u dan s.v.p. hier contact met ons op.

Neem contact met mij op

Wil u een platen verzameling aanbieden? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan binnenkort contact met u op.

Bel mij terug

Heeft u liever dat wij u terugbellen? Dat kan ook.


Wist je dat?!

Selected Sounds ooit een single verkocht voor $1.483,00

Selected Sounds vaak taxeert voor erfgenamen

Graag met u meedenkt en gaat voor het beste verhaal

Over

© 2004-2019 Selected Sounds 'More Vinyl' en 'Wat Is Je Plaat Waard?' zijn merken van Selected Sounds.Voorwaarden & privacy policy

MRFD

Volg Ons

Selected Sounds

info@selectedsounds.nl
+31 6 289 662 82

Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
Nederland