Partner van Omega Auctions

Partner van Omega Auctions

Gepost op 21/11/2016 | Door Raymond Kok

Vanaf heden is Selected Sounds voor Nederland en Belgi├ź de exclusief samenwerkende partner van Omega Auctions uit Stockport, Cheshire bij Liverpool. Omega is een zeer serieuze veilingpartner die bewezen in staat is om muziekveilingen te organiseren op het allerhoogste niveau. Aan de samenwerking gingen enkele verkennende opdrachten vooraf.

Onder andere veilde Omega de jassen van George Harrison en Ringo Starr uit de Beatles film 'Help'! , welke voor liefst 115.000 Britse ponden van de hand gingen. Selected Sounds, zeer ervaren met screening, verkaveling, handling en communicatie over internationale muziekveilingen, wordt hierdoor het professioneel en betrouwbaar aanspreekpunt voor Belgische en Nederlandse verzamelaars van vinyl en memorabilia. Eigenaar Paul Fairweather van Omega Auctions is blij dat geïnteresseerden voortaan sneller persoonlijk en in de eigen taal kunnen worden begeleid. Selected Sounds kan binnen 48 uur bij een verzamelaar / eigenaar thuis zitten.

Aan de diensten van Selected Sounds zijn bovendien geen enkele extra kosten verbonden.

DEEL
Google+
Tumblr
Pinterest
WhatsApp

Recente posts

Populaire tags

youtube website

Over

© 2004-2018 Selected Sounds 'More Vinyl' en 'Wat Is Je Plaat Waard?' zijn merken van Selected Sounds.Voorwaarden & privacy policy

MRFD

Volg Ons

Selected Sounds

info@selectedsounds.nl
+31 6 289 662 82

Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
Nederland