Over

Over Selected Sounds

Selected Sounds staat sinds 2004 ingeschreven (KvK), maar onze affiniteit met vinyl gaat terug naar de vroege jaren tachtig. Wij streven ernaar om door professionaliteit, enthousiasme en inzet de beste te zijn in wat we doen. Voor u betekent dit:

  • Specialisten in vele genres vinyl, van pop en rock tot jazz en klassiek
  • Die diep en breed kennis hebben van singles, elpees, CD's, DVD's, muziekliteratuur en merchandise
  • Betrouwbare speler met jarenlange ervaring en vele positieve referenties
  • Grote internationale klantenkring waar platen in goede handen zijn
  • Transparantie over waarde en mogelijkheden, verwacht van ons geen opkoperstaal!
  • Die zeer goed thuis zijn in items van zeer hoge conditie en met een hoge mate van zeldzaamheid


Neem contact op

HET TEAM

CONTACT ME:

Raymond Kok

Inkoper en vinyl fanaat

Raymond weet als verzamelaar maar al te goed wat leeft onder vinyl verzamelaars. Hij is altijd op zoek naar die platen die het verdienen om gehoord te worden, of het nu gaat om bekende of onbekende muziek. Daarvoor kijkt hij niet op een kilometer meer of minder, België en Nederland zijn geliefde muziekschatkamers voor hem. Raymond is inkoper, verzamelaar en beslist vakgek. Wie hem benadert, krijgt altijd een eerlijke kijk op de zaak. Ga je met hem praten over vinyl, zet dan maar een potje koffie extra!

CONTACT ME:

Dieke

Administratie en verzendingen

Achter de coulissen speelt Dieke een prominente rol in het bedrijf. Onze klanten weten het vaak niet maar er is geen pakket dat niet zonder haar inbreng kan worden verstuurd. Daarnaast draagt zij ervoor zorg dat alle administratieve verplichtingen nagekomen worden. Dus stuur gerust een bedankje aan Dieke, ze krijgt het mogelijk niet iedere dag, maar verdient het zeker!

CONTACT ME:

Björn

Beurzen en partijen

Wanneer het aankomt op bloed, zweet en platen is er één man die geen krimp geeft en dat is Björn, de Jerommeke van ons bedrijf. Jammer genoeg moeten we Björn delen met andere werkgevers, maar enkele beurzen zijn ‘vaste prik’. Grote kans dus dat je Björn, al lang en breed hebt gespot.

CONTACT ME:

Sam

Vinylboeffie, alias 'de stagiair'

Samary is een jeugdige vinylfanaat die helemaal opgaat in muziek en vinyl. Voor zijn opleiding is hij bij ons betrokken geraakt en hij is helemaal een jongen die het snapt. Voorlopig maar ff nog niet afstuderen, dus!


Wist je dat?!

Vinyl terug is van wat ons betreft nooit weg geweest!

Selected Sounds door meer dan 10.000 kopers uitstekend is beoordeeld

De duurste LP die wij verkochten meer dan 900,00 euro opbracht

Over

© 2004-2020 Selected Sounds 'More Vinyl' en 'Wat Is Je Plaat Waard?' zijn merken van Selected Sounds.Voorwaarden & privacy policy

MRFD

Volg Ons

Selected Sounds

info@selectedsounds.nl
+31 6 289 662 82

Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
Nederland