Taxatie

Taxatie

Wil u weten wat de waarde van uw platen écht is? Bel dan met Selected Sounds. Selected Sounds kan van iedere collectie in korte tijd de marktwaarde bepalen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij verkoop, verzekeren of schade. In de afgelopen vijftien jaar stelden wij vele tientallen waarderapporten op voor onder andere verzekerden van Interpolis, Fortis, ZLM en Univé. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Profiteer van onze kennis. Wij zijn zeer goed in staat om een helder onderscheid maken tussen de financiële en gevoelsmatige waarde van elke muziekverzameling. Heeft u interesse in een waardebepaling, laat dan hier uw gegevens achter. 

Wij geven u enkele goede redenen voor een waardebepaling door Selected Sounds

  • U heeft te maken met een ervaren specialist in vinyl platen (LP's/ vinyl albums en singles) maar ook CD's, DVD's, literatuur en merchandise;
  • Die rekening houdt met de actuele vraag naar genres en artiesten in binnen- en buitenland;
  • Taxatie kan lucratief zijn, in veel collecties komen pareltjes voor (en u weet dat dan ook);
  • Een afspraak met Selected Sounds bespaart u (heel) veel tijd aan eigen research en bovendien maken kleine afwijkingen vaak het verschil;
  • Taxatie kan partijen helderheid verschaffen bij nalatenschap;
  • Rapporten van Selected Sounds worden al vele jaren erkend door grote verzekeraars;
  • Onze transparantie heeft voor u grote voordelen, ook als u uw collectie aan ons wil verkopen;
  • Zorg voor nabestaanden: u kan afspreken om ons uw belangen te laten behartigen mocht u komen te overlijden. Treed hierover gerust met ons in contact, anderen gingen u reeds voor. Het is altijd goed om uw naasten gegarandeerd te weten van professionele ondersteuning bij de verkoop van uw serieuze collectie.

Onze schriftelijke rapporten worden al jaren erkend door verzekeraars en wij zijn hiermee uniek in de platenwereld. Wij hebben met onze ervaring in communicatie en verzekeringen, liefde voor muziek en een goed moreel kompas van de financiële kant van geluidsdragers een professioneel vak gemaakt. Daar zijn we trots op, maar bovenal vinden we het mooi dat wij velen daarmee verder helpen in de zo ondoorzichtige wereld van vinylplaten.

Neem contact met mij op

Wil u een taxatie door ons laten uitvoeren? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan binnenkort contact met u op.

Wist je dat?!

Dat Selected Sounds meedenkt met verzamelaars die willen stoppen

De vraag naar een voorbeeldtaxatierapport ons verre van in verlegenheid brengt (altijd doen)

Onze expertise werd ingezet bij een veiling die meer dan 100.000,00 euro opbracht

Raymond Kok persoonlijk meer dan 5.000.000 platen in handen heeft gehad